Op zoek naar informatie over een psychische klacht of aandoening?

Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten »

Tijd om normaal te doen over psychische problemen

Artiestenparcours - Editie 2017

09.03.2017 tot 31.03.2017

Het Artiestenparcours van 2017 zal zoals voorgaande jaren bestaan uit twee luiken.

Enerzijds, een tentoonstelling met de naam « ECHO » waarvan de vernissage plaatsvindt op 8 maart 2017 en die gevolgd zal worden door twee dagen tentoonstelling op 9 en 10 maart 2017 van 9u00 tot 17u.

« ECHO » is een antwoord op de Tentoonstelling van conceptuele kunstwerken « Not Really Really » van Meneer Frédéric de Goldschmidt. Elke deelnemer aan het APA project is uitgenodigd geworden om een kunstwerk van die collectie te kiezen en er op te reageren.

Deze tentoonstelling zal doorgaan in de oude lokalen van de OPGG. Een terugkeer naar de bron die ons zal laten herinneren hoe de eerste tentoonstelling van ons project was waar kunstwerken tentoongesteld werden in de zaal op de 4de verdieping.

Anderzijds openen een 20-tal Brusselse instellingen, psychiatrische ziekenhuizen, psychiatrische afdelingen van algemene ziekenhuizen, psychiatrische verzorgingstehuizen, centra geestelijke gezondheidszorg en dagcentra hun deuren om het werk van het afgelopen jaar voor te stellen. Open deur in de vorm van theater, expo, cabaret,… zullen er gedurende de hele maand maart 2017 zijn. Tussen 10 maart en 31 maart 2017. Het overzicht kan je hier vinden.